Omschrijving

Welkom op De Koperwiek 31
Alle ingrediënten zijn dus aanwezig in deze scherp geprijsde tussenwoning. Hoewel de woning hier en daar een likje verf kan gebruiken, staat de basis als een huis!
De eigenaren hebben een goede kijk gehad op de mogelijkheden van deze woning, ze hebben er bij de verbouwing rekening mee gehouden dat de woning qua woongenot helemaal up-to-date is en voldoet aan de laatste eisen. Ook aan ruimte is hier geen gebrek. 
Het resultaat is een zeer comfortabele woning van goede kwaliteit, praktisch ingedeeld en met smaak ingericht die je die je zo kunt betrekken. Naast een bijzondere locatie biedt fijne woning je nog veel meer. Geniet jij deze zomer al in deze rustige en fijne tuin?

LIGGING EN LOCATIE 
Wonen aan een van de rustigste straten die de wijk Beekkant/Venkant rijk is? Dan moet je beslist eens naar deze ruime tussenwoning aan De Koperwiek 31 komen kijken. Tegenover de woning is een groenstrook met volwassen bomen, om de hoek ligt het Duitse Bos en scholen liggen op loopafstand. Geen wonder dat deze straat erg in trek is!
Sint-Michielsgestel heeft een uitgebreid aanbod aan onderwijsinstellingen, van buitenschoolse opvang tot en met het gymnasium (Beekvliet), de kinderen wandelen/fietsen veilig naar school of een van de vele speelplaatsen die in de buurt van deze fijne woning liggen. Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is het natuurlijk geweldig om dicht bij school te wonen en gebruik te kunnen maken van de speelplaats waar ze al hun vriendjes en vriendinnetjes tegen komen, de wat oudere kinderen zijn snel op de middelbare school, gymnasium Beekvliet of het Elde College en kunnen in de tussenuren lekker even naar huis komen om te chillen. Ook de middelbare scholen in de omliggende gemeenten (zoals Maurick College in Vught of Jacob-Roelandslyceum in Boxtel) zijn binnen een halfuur fietsen te bereiken.
Maar deze woning heeft ook een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, diverse uitvalswegen naar Utrecht/Amsterdam, Eindhoven, Tilburg/Breda en ’s-Hertogenbosch, want wil je naar deze gezellige bourgondische stad, dan ben je er binnen 15 minuten. Of je nu op de fiets of met de auto gaat, dat maakt niet uit.

ZOMAAR WAT VOORDELEN VAN WONEN AAN DE KOPERWIEK 31
-  In 2009 voor het laatst volledig verbouwde woning (en de toiletruimte in 2020) die voldoet aan de huidige
   normen en eisen
-  Royale tussenwoning in een fijne wijk ‘Beekkant/Venkant’
-  Keuze uit diverse soorten onderwijs vlakbij, basisschool de Touwladder ligt om de hoek evenals het middelbaar onderwijs (Elde of Beekvliet).
-  De bijzondere ligging, vlakbij het Duitse Bos, buitengebied en op fietsafstand van alle voorzieningen maakt deze woning voor vele gezinssamenstellingen en leeftijden geschikt en bijzonder gewild
-  Vlakbij de dorpskern en snel weg via de uitvalswegen naar Eindhoven, Amsterdam en Nijmegen/Arnhem

Kom vooral een keer sfeer proeven op De Koperwiek! Licht, ruimte en positieve energie die je het beste zelf kunt beleven als je daadwerkelijk door dit heerlijk ruime en gezellige huis loopt en het gevoel van je nieuwe ‘thuis’ ervaart net zoals de eigenaar dat al jarenlang doet in dit heerlijke huis. Maak een afspraak, je bent van harte welkom!